Profil Syarikat

Mengenai Kami

Latar Belakang Syarikat

Nur Tawakal Sdn Bhd (1433454-A) telah ditubuhkan pada Oktober 2021 Matlamat utama syarikat kami adalah membantu golongan yang kurang berkemampuan dalam menyelesaikan masalah pengurusan jenazah dan menjadi platform rujukan kesihatan dan harta pusaka dibantu oleh rakan strategik kami.

Kami menyediakan perkhidmatan dan pengurusan jenazah mesra keluarga pewaris serta semangat ukhwah. Perkhidmatan ini adalah bermatlamat mengutamakan bentuk kewangan dihari pertama kematian.

Jika berlaku jenazah terlewat atau tergendala tidak diuruskan, kami juga mempunyai kumpulan pengurusan jenazah yang telah ditubuhkan diatas nama Pertubuhan Nur Tawakal (PPM-002-04-02122021) akan bekerjasama dalam membantu menguruskan jenazah tersebut serta jenazah yang tidak dituntut hingga selesai. Kepada yang bukan muslim, sejumlah wang pengurusan jenazah akan diberikan kepada waris.

Untuk meningkatkan perkhidmatan kami lebih efisen kami menyediakan pelbagai outlet-outlet yang mana setiap ahli secara automatik akan menikmati potongan (diskaun) dan manfaat yang mesra pengguna.
 Show More 

1250

Happy
Customers

5

Local
Branches

26

Team
Members

8

Years
Experince

PROGRAM KESETIAAN KEAHLIAN TAWAKAL